Cartell Esmorzar de Pages 02A 
 
 
Vine a la xerrada sobre les diferents varietats de fruites i verdures cultivades a Sant Vicenç dels Horts i coneixeràs el producte local, un producte de qualitat i de proximitat. 

Vine a gaudir d'un matí en familia a la Plaça Narcís Lunes, on trobaràs bons productes i a l'acabar la xerrada hi haurà una degustació de cireres primerenques.

 

La plaça de Narcís Lunes és la nova ubicació del Mercat de Pagès de Sant Vicenç dels Horts

Mercat de Pages 08Aquesta temporada el Mercat de Pagès canvia d’ubicació: a partir del 17 de setembre, podreu apropar-vos a comprar els productes frescos i de proximitat a la plaça de Narcís Lunes. Es podran adquirir fruites, hortalisses i verdures de proximitat tots els dissabtes, de 9 h a 14 h.

La inauguració del nou espai del Mercat de Pagès va tenir lloc el 17 de setembre, amb els parlaments del regidor de Promoció Econòmica, Paco Rodríguez, l’alcaldessa, Maite Aymerich i el Gerent del Parc Agrari del Baix Llobregat, Raimon Roda. Al llarg del matí també hi va haver un showcooking  , de la mà de Cristina Roig, cuinera del Parc Agrari del Baix Llobregat, que va cuinar plats de temporada amb els productes del Mercat de Pagès. Espaguetis de carbassó amb pesto verd i daus de tomàquet, puding de Chia o coca de figues fresques i mató són només algunes de les receptes que Roig va preparar en aquest showcooking  .

Proximitat i cuina d’aprofitament

El Mercat de Pagès respon a la voluntat de promoure una agricultura local i de temporada, justa social i ambientalment, i un consum responsable que evita la despesa en envasos i en el combustible que comporten els productes d’importació. A més a més, es consolida, un any més, com un espai de trobada entre els pagesos vicentins i del Parc Agrari del Baix Llobregat amb els consumidors.

Mercat de Pages 05

Mercat de Pages 10Mercat de Pages 06Mercat de Pages 11Mercat de Pages 07Mercat de Pages 12Mercat de Pages 13Mercat de Pages 14 

 

 

 

Logo Mercat de Pages 02Logo Parc Agrari 01

 

 

 

 

 

 

Banner Departament Agricultura

Banner Parc Agrari 01

Banner Mercat de Pages 01

Quaresma 01 17