Des del 2015, com a preludi de la Setmana Santa, l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts promociona les receptes de Quaresma amb l’objectiu de revalorar la cuina tradicional d’aquesta època de l’any i el producte de temporada del Parc Agrari del Baix Llobregat. La col·laboració, ja consolidada, entre la pagesia, la restauració local i l’Ajuntament és imprescindible per fer d’aquesta campanya de difusió de les receptes un referent gastronòmic comarcal.
Del 6 de març al 18 d’abril podreu degustar aquests plats a cadascun dels sis restaurants que hi participen. A més, coincidint amb el Mercat de Pagès que se celebra els dissabtes al matí a la plaça de Narcís Lunes, des del 9 de març fins al 13 d’abril, cuiners i cuineres d’aquests establiments de restauració elaboraran en directe les seves receptes de Quaresma.
9 de març: Pastisseria Muñoz a les 11.30 h
16 de març: Cal Sagristà a les 11.30 h
23 de març: La Taska a les 11.30 h
30 de març: Crepediem a les 11.30 h
6 d’abril: La Cuina d’en Toni a les 11.30 h
13 d’abril: Cal Mora a les 11.30 h
Pots conèixer tot el programa i les receptes en el Llibret de Receptes de Quaresma