Catalan English Spanish

La segona edició del Quintotapa continua l'aposta pel producte de proximitat i la col·laboració amb la pagesia local

Quintotapa 2018 02

Del 13 al 30 de setembre, una vintena restaurants i pagesos oferiran les seves tapes 

Del 13 al 20 de setembre, una vintena de restaurants i pagesos vicentins oferiran la millor tapa de la casa i la tapa de km 0 acompanyada d’un quinto o una altra beguda. Per fer totes aquestes propostes gastronòmiques, es farà servir  producte del Parc Agrari en l’elaboració de la tapa de km 0. A més de la ruta pels diferents restaurant que hi participen, els caps de setmana del 15,22 i 29 de setembre a la Plaça de la Vila, hi podreu trobar tapes elaborades amb productes dels pagesos locals que hi participen en aquesta edició, així com una mostra del seu producte. Pots consultar el llibret amb tots els participants i tapes aquí.

El Parc Agrari a taula!

El QuintoTapa, una activitat consolidada en altres ciutats de la comarca, celebra la seva segona edició a Sant Vicenç dels Horts. L’AGT s’incorpora novament a les diferents iniciatives de dinamització de la ciutat, per donar protagonisme als productes de proximitat del Parc Agrari del Baix Llobregat

Sant Vicenç incorpora a aquesta aventura divuit participants que han acceptat el repte dels organitzadors per sorprendre amb creacions basades en els productes de la comarca. L’activitat se suma a les iniciatives impulsades a la ciutat, com la cuina de Quaresma, els projectes gastronòmics de la Fira de Nadal i les sessions de cuina en directe de la Mostra Comercial, Agrícola i Gastronòmica.

El producte local i de temporada, consolidat a Sant Vicenç dels Horts

Moltes vegades es parla de la importància de consumir productes de temporada i proximitat, però realment sabem què vol dir? Amb el QuintoTapa s’ofereix l’oportunitat de degustar-los en format de tapa i d’apropar-nos també una alimentació més saludable. Tal com diuen, som el que mengem i podem gaudir dels productes locals i de temporada en el seu moment més òptim.

El QuintoTapa Sant Vicenç dels Horts continua la proposta de la tapa Km0 (3,5 €) amb un quinto San Miguel Eco i la tapa de la casa (3 €) amb un quinto Alhambra, a més de les propostes amb vins DO Penedès. I amb els tapaports plens de segells dels restauradors participants, es podrá optar a un munt de premis.

#SantViMola i molt!

La gastronomia de la ciutat torna a ser protagonista en una acció que també és una oportunitat per mostrar a visitants i convidats una de les ciutats més importants del Baix Llobregat, que està duent a terme una planificació per recuperar i potenciar el seu vincle amb el Parc Agrari del Baix Llobregat. Amb el QuintoTapa no només es fa ballar el paladar, sinó també el territori.

Ràdio 02Menjar tapes té premi !!

El QuintoTapa és ple de bona gastronomia, però també de premis. No us talleu, deixeu-vos emportar pels vostres gustos i intuïcions i opteu als nostres premis. I si els restauradors i les  restauradores s’hi posen, també tindran premi !

El concurs durarà del 13 al 30 de setembre.

  • Apropa’t a algun dels locals adherits al concurs i recull el teu Tapaport.
  • Fes un QuintoTapa i demana que et segellin el full. Per cada tapa consumida i segell! (2 tapes - 2 segells).
  • Quan tinguis la butlleta plena de segells dels locals, directa a la bústia.

Si vols que et truquem o t’enviem un correu electrònic per dir-te que has guanyat, no et deixis cap de les dades que et demanem.

Més QuintoTapa + més butlletes + més possibilitats de tenir un premi a la teva biografia!

Bon profit i que la força us acompanyi, QuintoTaperos!

Més Informació: www.quintotapa.cat · www.agtbaix.cat

Facebook: facebok.com/agtbaix 

Twitter:  @agtbaix 

Instagram:  @agt_baix

 

 

 

 

 

 

Banner Comerç 02

Quaresma 01 17

baner unio botiguers

baner cambra comerc

baner gene empresa ocupacio

baner comerc diba

baner guia comerc xines

baner guia comerc arab