Esmorzar 03A

Esmorzars de Pagès

 

Cartell Esmorzar de Pages 03CDissabte 14 d'octubre comencen els Esmorzars de Pagès, al voltant del Mercat de Pagès. És una activitat de dinamització que consisteix en servir un esmorzar de pagès a aquelles persones que facin una despesa d’almenys 3 € a les parades de fruita i verdura del mercat. Es farà un show cooking per part d’una cuinera del parc agrari que prepararà la part final de l’esmorzar en directe, a les dues carpes habilitades. 

Cartell Esmorzar de Pages 01AAl Mercat de Pagès podreu trobar fruites i verdures fresques, de qualitat i de proximitat, algunes d'elles de producció ecològica, i totes amb el segell de qualitat Producte FRESC del Parc Agrari, un distintiu que trobareu als punts de venda de productes que es cultiven en l'àmbit del Parc Agrari del Baix Llobregat, i que excel•leixen per la seva frescor, qualitat i origen, així com per haver estat produïts amb el saber fer de la pagesia de la comarca. Al mateix temps, podreu tastar aquests producte en diferents esmorzars que trobaràs al llarg dels propers mesos. Producte Km.0, de qualitat posats a taula per gaudir de propostes gastronòmiques que recorden els costums del pasat i la vida de la pagesia del nostre municipi. 

 

Vine a gaudir d'un matí en familia a la Plaça Narcís Lunes, on trobaràs bons productes i bon mengar !

 

Receptes de quaresma

Quaresma 02La tercera edició d’aquesta campanya demostra que avança camí de la consolidació.  Més enllà dels motius religiosos que tradicionalment han sustentat els plats típics de la Quaresma, en aquestes receptes hi trobem l’essència de la nostra cuina: productes pròxims i de temporada. Per això, amb aquesta campanya gastronòmica, pionera al nostre entorn, volem recuperar el valor i actualitzar la cuina tradicional de Quaresma.

Seguim potenciant les bones relacions entre la pagesia, la restauració i l’Ajuntament per promocionar la cuina local i el producte del Parc Agrari del Baix Llobregat. Des de l’1 de març fins al 13 d’abril, la campanya gastronòmica recupera i actualitza el valor de la cuina tradicional de Quaresma i per fer-ho possible compta amb la col·laboració de set establiments vicentins que, fins al 13 d’abril, ofereixen plats de Quaresma. Els participants són: els restaurants Que sa que bo , Casa Mora , La Cuina d’en Toni , Sal i Sucre , La Taska , Les Palmeres de la Vila i la Pastisseria Muñoz .

En aquestes receptes de Quaresma s’han emprat productes pròxims i de temporada, atès que l’objectiu d’aquesta campanya gastronòmica és fomentar i potenciar les bones relacions entre la pagesia, la restauració i l’Ajuntament per promocionar la cuina local i el producte del Parc Agrari del Baix Llobregat.

 

Quaresma 09Quaresma 04AQuaresma 06AQuaresma 07AQuaresma 08A

Cuina en directe amb Qué sa que Bó i Casa Mora, amb la col·laboració de la Cristina Roig (Parc Agrari)

 

Quaresma 01 17

baner unio botiguers

Logo Consorci de Turisme 01