Catalan English Spanish

Aquí trobaràs tota la informació sobre les ajudes i subvencions que posem a la teva disposició des de l'Ajuntament, així com de les diferents eines de finançament que necessitis. Entra a la teva àrea reservada i demana assessorament al nostre equip tècnic. Si vols coneixer tots els ajuts i subvencions que oferim des de l'Ajuntament de Sant Viceç dels Horts i la documentació necessària, fes click aquí.

 Emprenedoria 07AEmprenedoria 07BEmpren 07A5Empren 07A6Empren 07A9Empren 07A8A


 

Emprenedoria 08B

 

Altres ajuts i subvencions

Tota la informació que necessites per fer créixer i consolidar el teu negoci: Finançament i subvencions

Finançament alternatiu

Crowdfunding 01ACrowdfunding: El micromecenatge o crowdfunding és una nova tendència i una alternativa de finançament en massa que descriu la cooperació, l'atenció i confiança col·lectiva de persones que treballen conjuntament i inverteixen diners (donacions, préstecs col·lectius, accions, participacions...) per al finançament de projectes que es mostren habitualment a través d'internet.

Al llarg dels últims anys han aparegut multitud de xarxes que treballen en aquesta línia de finançament, com a variable al finançament convencional per a la posta en marxa d'iniciatives empresarials de diversa naturalesa.

Banca èticaLa banca ètica o banca social la formen entitats financeres que tenen com a objectiu principal oferir productes financers no condicionats exclusivament a criteris de màxim benefici i especulació. Es un sistema que inverteix en economia real i sorgeix com a part de moviments d’economies alternatives en els que les activitats produeixin un impacte social o mediambiental positiu. Alguns exemples els troben en Triodos Bank o FETS.

 

 

 

Promoció Econòmica de Sant Vicenç dels Horts és una entitat acreditada que forma part de la xarxa CATALUNYA EMPRÈN, per al foment  i assessorament en la creació d’empreses. És un servei subvencionat pel Departament d’empresa i ocupació de la Generalitat de Catalunya i cofinançat pel Fons Social Europeu i el Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social.

 Emprèn 03FSE 02

 


 

areaReservada

Banner Autònoms 01

Banner Emprenedoria 02

baner catalunya empren

baner icf

baner ico

baner angel invest

baner arboribus

baner crowdcube

baner lanzame

baner seedandclick

baner verkami