Empresa 14B

 

Empresa 09BServei d'Aterratge

Tens un projecte d'inversió i et vols instalar a Sant Vicenç dels Horts? Tens pensat instalar la teva empresa a l'àrea d'influencia de Barcelona i estàs pensant quina pot ser la millor opció? Vols obrir una filial de la teva empresa que pugui donar servei a Catalunya, Espanya, Sud d'Europa o arc mediterrani?

Si ets empresari i tens un projecte d'inversió, et convidem a contactar amb nosaltres per visualitzar totes les possibilitats que t'oferim a nivell de localització, i totes les facilitats que des de l'administració posarem al teu abast per ajudar a establir-te amb èxit i que la teva inversió surti rentable. Et garantim un servei eficaç i confidencial durant tot el procés. Envia'ns les teves dades i explica'ns el teu projecte a través d'aquest formulari i seguidament ens posarem en contacte amb tu.

Et convidem a gaudir del nostre video de presentació, on podràs veure una breu descripció tant de l'entorn del municipi com dels serveis que us oferim des de l'àrea de Ocupació i Empresa de l'Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts.

 

Empresa 23DServei d'Informació i Atenció a l'Empresa (SIAE)

A travès d'aquest Servei us acompanyarem en qualsevol tramitació que tingueu que realitzar amb l'Administració. En aquest espai trobareu exclusivament informació dels tràmits que podeu fer per via electrònica per a l'obertura d'establiments comercials o industrials segons el tipus d'activitat.

Hi trobareu:

Prèviament podeu consultar l'eina Assessor d'Activitats que us guiarà en la classificació de la vostra activitat. Per a més informació sobre tràmits, subvencions, programes i ajuts municipals destinats al foment de l’activitat econòmica, podeu concertar una Cita Prèvia amb el SIAE.

 

 

Empresa 02AServei d'Assessorament Subvencions

Des del departament de Promoció Econòmica i Ocupació de Sant Vicenç dels Horts us oferim un servei d’assessorament en l’àmbit de les subvencions públiques. L’objectiu principal és donar-vos suport l’hora de buscar i obtenir ajuts públics per poder desenvolupar aquells projectes que creieu convenients.

Aquest servei us farà arribar de forma periòdica les novetats dirigides al vostre sector mitjançant el correu electrònic. A més, i sempre que ho necessiteu, podreu sol·licitar una reunió amb els serveis tècnics per resoldre els vostres dubte i ajudar-vos en temes burocràtics i de documents. El principal objectiu d'aquest servei és que les empreses podeu aprofitar molt més les subvencions que ofereixen les diferents administracions públiques.

  • Us oferim un servei d'assessorament que us informarà periòdicament sobre les novetats en l'àmbit de les subvencions. 
  • Podreu demanar cita prèvia per tal de resoldre dubtes i rebre suport sobre els tràmits i la documentació que heu d'aportar. 

 

Exportacio11AServei d'Assessorament en Internacionalització

A través d’aquest Servei us oferim assessorament especialitzat en internacionalització. Aquest servei està dirigit a petites i mitjanes empreses amb potencial exportador i té com a objectiu que coneguin i apliquin tots els instruments necessaris per preparar la seva empresa per exportar.

L’objectiu primordial és l’assessorament en l’adaptació administrativa de l’empresa, en la detecció de punts forts i febles i en la búsqueda de finançament.

  • Us oferim un servei d'assessorament que us informarà periòdicament sobre les novetats en l'àmbit de la internacionalització. 
  • Podreu demanar cita prèvia per tal de resoldre dubtes i rebre suport sobre els tràmits i la documentació que heu d'aportar. 
  • També pots consultar els diferents Programes sobre Exportació de la GenCat, Accio10 i Cambra de Barcelona

 

FP Dual 02FP Dual i Pràctiques

L'Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts des de la regidories d'Ocupació i Empresa i la d'Ensenyament treballa conjuntament per establir un pont entre el món educatiu i el teixit empresarial del municipi. A Sant Vicenç dels Horts hi ha dos instituts que ofereixen grau mitjà i superior de diferents modalitats de Formació Professional. Aquest espai pretén ser un punt de trobada entre el món educatiu i les empreses del municipi amb l'objectiu de acostar el món del treball als instituts locals, de tal manera que els alumnes tinguin un espai empresarial on donar les primeres passes fora del àmbit educatiu, i els empresaris puguin ajudar en la formació dels seus treballadors del futur.

A través d'aquest Servei us ajudarem a fer ús d'aquesta modalitat i us assessorarem en tots els tràmits necessaris per accedir-hi. 

  • Podreu demanar cita prèvia per tal de resoldre dubtes i rebre suport sobre els tràmits i la documentació que heu d'aportar. 

Graus en modalitat FP Dual Salesians Sant Vicenç dels Horts

Graus en modalitat FP Duals Institut Gabriela Mistral