Catalan English Spanish

Networking12 

27 de Novembre 2017

Empresa 01AJornada sobre la nova gestió de l'IVA

 

El proper dilluns 27 de novembre tindrà lloc la jornada sobre el nou sistema de gestió de l’IVA basat en el Subministre Immediat d’Informació (SII). Aquest nou procediment de gestió telemàtica i online dels llibres comptables, serà obligatori per a Petites i Mitjanes Empreses al 2019, i que la posada en marxa d’aquest sistema suposa canvis en la gestió comptable de les empreses. 

 

Jornada: Nou sistema de gestió de l’IVA

Dilluns 27 de novembre a les 13.45h a l’Auditori de l’Edifici Molí dels Frares

Durada 2h aproximadament

El contingut de la sessió:

  1.   Com es gestiona actualment l’IVA
  2. Què és el SII
  3. A quins subjectes passius afecta el SII
  4. Entrada en vigor
  5. Línies bàsiques de funcionament
  6. Tipus d’informació que s’ha de lliurar a l’AEAT
  7. Termini de presentacions i període de liquidació
  8. Exemples
  9. Infraccions i sancions
  10. Presentació curs fiscalitat 2018

Us demanem que confirmeu la vostra assistència al telèfon 93 680 71 00 o bé a l’adreça electrònica Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

 

15 de Juny 2017

La proximitat al territori, un valor afegit per a les empreses de Sant Vicenç dels Horts

Diverses empreses i càrrecs institucionals van debatre  a Sant Vicenç dels Horts sobre els beneficis de vincular els negocis al territori, fet que els aporta un valor afegit. Els departaments d’Empresa, Igualtat, Consum i el Servei Local de Català de l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts van informar a més de cent empresaris i empresàries assistents dels recursos que el consistori ofereix. Precisament, van entregar un llapis amb tota la informació just abans de la sessió de networking que va tenir lloc al Jardí del Molí dels Frares per cloure l’acte.

Durant l’acte es va aprofitar per presentar les subvencions destinades a l’activitat econòmica d’enguany. Les subvencions presentades són per modernitzar comerços, per contractar persones desocupades del municipi, per assistència a fires, i per a nous autònoms que en total sumen 300.000€

Acte Territori 02A

 

 

 

 

L’alcaldessa de Sant Vicenç dels Horts, Maite Aymerich, va destacar la importància d’aquest arrelament: “Moltes empreses poden estar a Sant Vicenç dels Horts, però el que busquem és que aquestes empreses siguin de Sant Vicenç dels Horts”. Precisament, la màxima representant municipal va destacar que “aquests vincles són un dels principals símbols d’identitat” per a moltes entitats. En aquest sentit, el director general de Promoció Econòmica, Competència i Regulació de la Generalitat, Albert Castellanos, va subratllar la necessitat d’”implicar tots els agents del territori”. En aquest sentit, l’Ajuntament va oferir informació dels diferents serveis a disposició de les empreses per vincular els seus negocis al territori, com ara l’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) o els departaments d’Igualtat i Emprenedoria i el Servei Local de Català. Castellanos va subratllar també la importància que els treballadors i les treballadores es vegin com una part important del projecte d’una companyia, i no només com a assalariats. Pel que fa al món empresarial, el president del Grup Bonpreu Esclat, Joan Font, va subratllar la importància d’escoltar allò que diu el consumidor, i no fer prescripció: “La nostra feina no és jutjar si el client s’equivoca o no, sinó cobrir les seves necessitats”. En aquesta línia, va posar l’accent en atendre als consumidors en la seva llengua, perquè, segons va reblar, “fer-los canviar d’idioma és impensable”.

El regidor de Promoció Econòmica i de la Ciutat, Paco Rodríguez, va destacar la importància de treballar amb una visió de territori per afrontar els reptes de futur i fer-lo més atractiu a les empreses.

Acte Territori 03AActe Territori 04A

Acte Territori 05AActe Territori 06A

L’alcaldessa, Maite Aymerich, i la regidora d’Igualtat, Yolanda Artigas, van fer un reconeixement al Centre Diari Sant Josep i a l’empresa Carbonnel, per facilitar la conciliació familiar i laboral dels seus membres. També es va posar en valor que aquestes entitats permeten al seu personal organitzar-se la jornada, i tenen un 65% de dones en la seva plantilla, respectivament.

Acte Territori 07AActe Territori 01A

Finalment, es va fer un reconeixent a les empreses que han participat en la segona edició de la Trajectoria d'Exportació que organitza l'Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts. L'Alcaldesa, Maite Aymerich, el Regidor de Promoció Econòmica, Paco Rodríguez i el Director General de Promoció Econòmica de la Generalitat, Albert Castellanos, van lliurar els certificats de participació.

Acte Territori 08AActe Territori 09AActe Territori 10AActe Territori 11AActe Territori 12AActe Territori 13AActe Territori 14AActe Territori 15A29 de novembre 2016

L'Ajuntament en col·laboració amb CCOO organitza una jornada sobre la recuperació de drets perduts durant la crisi

 

Jornada CCOO 01

Jornada CCOO 02Dimarts 29, a les 19 hores,  tindrà lloc al Molí dels frares aquest acte organitzat conjuntament amb CCOO. Es tracta d’ un acte dirigit a donar consells per a la negociació a treballadors i treballadores de micro i petites empreses i el motiu per el qual l’objectiu son els treballadors d’empreses d’aquest tamany en concret, és que solen ser empreses que no estan organitzades a nivell sindical i que per tant les negociacions amb direcció solen ser més conflictives.

Es tracta de que en un moment de retorn als beneficis per algunes empreses es proposin eines per a una negociació pautada i tranquila que es converteixi en una oportunitat per arribar a acords que puguin satisfer a totes les parts.

 

                                                                 

              

Banner Empresa 02

Banner Empresa 01

baner icf

baner pimec

baner unio poligons

baner accio10