Catalan English Spanish

Tens un projecte d'inversió i et vols instalar a Sant Vicenç dels Horts? Tens pensat instalar la teva empresa a l'àrea d'influencia de Barcelona i estàs pensant quina pot ser la millor opció? Vols obrir una filial de la teva empresa que pugui donar servei a Catalunya, Espanya, Sud d'Europa o arc mediterrani?

Aterratge 00

 

Si ets empresari i tens un projecte d'inversió, et convidem a contactar amb nosaltres per visualitzar totes les possibilitats que t'oferim a nivell de localització, i totes les facilitats que des de l'administració posarem al teu abast per ajudar a establir-te amb èxit i que la teva inversió surti rentable. Et garantim un servei eficaç i confidencial durant tot el procés. Envia'ns les teves dades i explica'ns el teu projecte a través d'aquest formulari i seguidament ens posarem en contacte amb tu.

Et convidem a gaudir del nostre video de presentació. Fes click en l'imatge superior... A continuació fem una breu descripció tant de l'entorn del municipi com dels serveis que us oferim des de l'àrea de Ocupació i Empresa de l'Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts.

ELEMENTS D'INTERÈS PER INVERTIR A SANT VICENÇ DELS HORTS.

 

Aterratge 011. Ubicació geogràfica: Sant Vicenç dels Horts es troba a 15 minuts de Barcelona. Disposa de connexió en tren amb la ciutat i està al nucli de les carreteres més importants que faciliten la sortida de mercaderies i persones no només amb la ciutat de Barcelona, sino amb el litoral espanyol, Madrid, França,... Té el port de Barcelona a 10 minuts i el aeroport a 12 minuts, amb connexions ràpides a tot el mon.

 

Aterratge 02

2. Àrea econòmica capdavantera: el municipi es troba dins l'Àrea Metropolitana de Barcelona i el seu cinturó, territori responsable d'un percentatge molt important del PIB estatal i motor econòmic regional. Destaca la tradició industrial del territori. L'èxit de la regió a nivell econòmic ho indica que el 50% de les empreses extrangeres ubicades a l'Estat Espanyol tenen la seva seu a Catalunya, i d'aquestes, la gran majoria a l'Àrea Metropolitana de Barcelona.

 

Aterratge 063. Diversitat d'elements endògens: Sant Vicenç dels Horts destaca per la seva excelent ubicació geogràfica, però també per la seva capacitat agrícola a l'entorn de Barcelona. Disposa de 80 Ha d'explotació agrícola activa en aquests moments, i a més és la porta d'entrada a l'àrea de Barcelona de la comarca del Penedès, àrea eminentment vitivinícola.

 

Aterratge 074. Formació adequada: el municipi disposa de Centres de Formació Professional en branques com la Mecànica, la robòtica industrial, la informàtica aplicada a la logística, l'administració i les finances... A més, disposa d'Universitats i Centres d'Investigació dins la seva àrea d'influència.

 

Aterratge 095. Capacitat innovadora i tecnològica del teixit productiu: diverses empreses liders en innovació i desenvolupament tecnològic en sectors com l'automoció, sinteritzats, biomedicina i farmacèutic ja han escollit Sant Vicenç dels Horts per instal·lar-s'hi.

 
 

Aterratge 106. Territori Business Friendly: des de les facilitats que posa en marxa l'Administració fins al caràcter inclusiu de la població, Sant Vicenç dels Horts és un municipi que facilita i cuida l'arribada d'empreses disposades a invertir en el territori. Ajuts i subvencions, acompanyament en els tràmits, asseorament personalitzat, convenis amb entitats financeres... Tot el necessari per el vostre aterratge!

 

Aterratge 117. Qualitat de vida: la localització de Sant Vicenç dels Horts permet gaudir de totes les possibilitats presents al territori català, des de les platges de la costa, fins a la pràctica d'esports d'hivern als Pirineus, a part de múltiples possibilitats culturals i gastronòmiques del municipi i del territori que l'envolta.

 

INFORMACIÓ D'INTERÈS PER A EMPRESES QUE VULGUIN ESTABLIR-SE.

A continuació trobaràs tota aquella informació que pugui resultar útil per a l'obertura del seu negoci. En qualsevol cas, el convidem a posar-se en contacte amb nosaltres per a poder atendre personalment totes les necessitats que pugui tenir previa a la decisió d'establir-se a un lloc concret.

Buscar el lloc adequat és el primer pas. Prendre aquesta decisió requereix estudiar les necessitats que té la seva empresa i les característiques que ofereix cada ubicació. Qüestions com el preu per metre quadrat, l'ubicació, les comunicacions, la competència o la realitat laboral poden afectar a aquesta decisió.

Per tant, els aspectes més importants a tenir en compte son:

1.-Informació sobre Polígons d'Activitat Econòmica. Li oferim l'informació sobre els nostres Polígons d'Activitat Econòmica, per a que en conegui les característiques i la connectivitats dels mateixos.

2.-Informació sobre les Empreses del Municipi.  Li oferim informació sobre les empreses existents al territori, de tal manera que pugui preveure les sinèrgies que podrà crear amb les empreses locals i seleccionar proveidors.

3.-Informació sobre Naus Buides del Municipi.  També podrà trobar informació sobre les naus i locals buits del municipi per a que pugui comparar les diferents ofertes i ubicacions. Des de la nostra web podrà accedir fàcilment a un ampli catàleg i posar-s'hi en contacte amb agènies inmobiliaries del municipi.

4.-Informació sobre la Borsa de Treball i les ofertes de personal. Els oferim el servei de Borsa de Treball local, on podran gestionar ofertes de feina i fer un procés selectiu de forma gratuïta. Li oferim un servei de preselecció dels candidats que més s'adaptin a les seves necessitats i d'altra banda, pot accedir, si així ho vol, a una base de dades amb diferents curriculums perquè vostè mateix realitzi la selecció.

5.-Informació sobre tràmits administratius a complimentar.  Els oferim un programa que els ajudarà a conèixer la tramitació administrativa que hauran de realitzar en funció de l'activitat a realitzar. Posem al seu servei tot el acompanyament necessari per donar d'alta la seva activitat econòmica.

6.-Informació sobre emprenedoria.  Posem al seu abast la possibiltat de rebre assessorament per a la posada en marxa i constitució d'una empresa, si aquesta és nova. També li ajudem a consolidar el seu negoci així com fer-lo créixer.

7.-Informació sobre subvencions a la contractació i bonificació de les taxes d'obertura. L'Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts ha posat en marxa un seguit d'ajudes a les empreses a l'hora de contractar aturats i aturades del municipi, així com diferents convenis amb entitats financeres per ajudar-li a trobar el finançament que la seva empresa necessiti.

Aterratge 11AAterratge 03AAterratge 05AAterratge 08AAterratge 12A

 

 

 

Banner Empresa 02

Banner Empresa 01

baner icf

baner pimec

baner unio poligons

baner accio10