Catalan English Spanish

Observatoriatur06B

L'Atur Registrat baixa en 308 persones al Baix Llobregat i situa la taxa d'atur en el 10,1%.

A finals del mes de novembre, l’atur registrat al Baix Llobregat s’ha situat en 39.633 persones, baixant respecte el mes anterior en 308 persones i la taxa d'atur es situa en el 10,1%. L'atur masculí baixa fins el 8,1% mentres que el femení es situa en el 12,3%. El sector Serveis és el que concentra la major baixada, seguit de la Indústria. Per edats, el col·lectiu que més baixa són els joves menosrs de 25 anys.

 

 
L'atur es situa en 1.739 persones aturades amb una taxa d'atur que es situa en el 12,7% amb una baixada de 67 aturats durant el mes de novembre. Baixa l'atur femení amb 29 aturades menys i es situa en el 16%, mentres que l'atur masculí es situa en el 9,6%, amb 38 aturats menys. Baixa l'atur en tots els sectors econòmics menys en Agricultura, especialment en el sector Serveis. Per grups d'edat, els menors de 30 anys són el col·lectiu que registra una major baixada d'atur.
 
 
 
Consulta les principals dades socioeconòmiques de cada mes amb l'infografia que hem preparat. Destaquem cada mes les principals notícies i serveis que oferim des del Departament de Promoció Econòmica. A més,  podràs consultar les principals dades sobre l'atur, la contractació i l'estructura productiva del nostre municipi i la seva evolució.

 

 
 
 
                            

 

areaReservada

 

Baner SOC 01

Baner SEPE 01

Baner Diputació 02

Banner BOP 01

Banner Cido 01