Treballs als Barris 07

L'Ajuntament impulsa el programa ocupacional i formatiu Treball als Barris 

Dins del programa Treballs als Barris, a partir del mes de setembre s'inicien diferents cursos de formació per als veins i veines dels barris de La Guàrdia i La Font del Llargarut. Tots els cursos es faran a la sala polivalent del Camp de La Guàrdia. Les inscripcions ja están obertes... Apunta-t'hi ja !!

 FulletóFulletó2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Treballs als Barris és un projecte integral de desenvolupament econòmic en clau d’ocupació dirigit a actuar als barris de La Font del Llargarut i La Guàrdia de Sant Vicenç dels Horts. Aquest projecte forma part del Programa de suport als territoris amb majors necessitats de reequilibri territorial o social i és subvencionat pel SOC i cofinançat per l'Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts i pel Fons Social Europeu en el marc d’un Programa Operatiu d’Inversió en Creixement i Ocupació de l’FSE, per al període 2014-2020. 

El projecte Treball als barris té com a objectius, d’una banda, millorar el desenvolupament econòmic de proximitat del barri de La Guàrdia i de La Font del Llargarut, tenint en compte la seva situació actual, les seves necessitats i les seves potencialitats. Fer del barri un espai de cohesió social i territorial, de convivència, de sostenibilitat, de solidaritat i de projecte ciutadà. D’altra banda, dissenyar i avaluar plans d’inserció laboral de les persones usuàries del servei dependent del projecte mitjançant diferents accions amb la finalitat d'acompanyar-les en la millora de l’ocupabilitat i per tal d’aconseguir una òptima integració de les persones i dels serveis.

Treballs als Barris 01Treballs als Barris 03

 

El projecte es divideix en dues vessants, que es desenvoluparan paral·lelament i al llarg de tot l'any 2018, que són:

  • Suport al desenvolupament socioeconómic dels barris de La Font del Llargarut i de la Guàrdia. En aquesta vessant es realitzarà una diagnosi general de la realitat socioecómica dels dos barris amb la finalitat d'obtenir una fotografia que sigui el reflex de la realitat dels barris. Per aquesta diagnosi serà necessària la participació i cooperació de tots els agents socioecómics dels barris. Amb la col·laboració de totes les institucions, les entitats i associacions ciutadanes i veïnals, així com a la ciutadania de base. S’arribarà a fer una diagnosi que ens permeti dissenyar els propers projectes d’actuació als barris aprofitant les oportunitats i treballant per incidir positivament a les debilitats.
  • L’altra branca consisteix en el treball directe amb les persones que vulguin portar a terme un itinerari que les permeti la millora de la seva ocupabilitat. Per acomplir aquesta part es realitzaran acompanyaments a la inserció laboral, disseny i execució d’itineraris individualitzats formatius i de recerca de feina i diverses accions d’assessorament.

Tècnic de referència per a qualsevol dubte o consulta: Carles RosésAquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o trucant al 93 656 96 67 i concertant una cita.