Valorat 02

Segona edició del Valora't, Entrena't i Lidera el teu Projecte, un programa formatiu per a la inserció laboral de dones que es troben a l'atur. El projecte treballa la recuperació d’hàbits i autoestima de dones aturades en risc d’exclusió del mercat laboral i l’aprenentatge de tècniques professionals i laborals i l’ampliació de perspectives reals d’inserció. S’adreça a dones empadronades a Sant Vicenç dels Horts, demandants d’ocupació o en situació d’atur demostrable, que estiguin inscrites a la borsa de treballwww.santvicencactiu.cat i que tinguin, com a mínim, certificat d’estudis primaris, EGB o graduat ESO.

És previst fer classes de dilluns a divendres, de 9.30 h a 13.30 h, al Molí dels Frares i al Pavelló Poliesportiu Sant Josep. A més, aquesta segona edició del programa comptarà amb 40 hores de pràctiques en empreses, una manera d’afavorir les possibilitats d’inserció laboral de les dones participants. L’inici del programa és previst pel 8 d’octubre, tot i que les inscripcions es mantindran obertes fins al 30 de novembre per facilitar la incorporació de possibles candidates. La selecció de les dones participants començarà al setembre i es tindrà en compte:

  • la formació acadèmica, per aconseguir un grup el més homogeni possible;
  • l’edat, preferentment majors de 45 anys,
  • i els interessos personals.

Les dones que vulguin participar en aquesta convocatòria, han d’emplenar i lliurar la sol·licitud normalitzada al Servei Integral d’Atenció Ciutadana (SIAC), a l’Ajuntament.

 

Botó Bases 01Botó Sollicitud 12