Dades de contacte

 Plaça del Molí, 1
 08620 Sant Vicenç dels Horts - Barcelona
 Horari de 7.45h a 20.45h
 93.680.71.0093.680.71.00
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
@SVHactiu

Ocupació i Empresa

Dependències municipals ubicades en un antic molí fariner del segle XVII en vies de recuperació, disposa d'aules de treball i despatxos per a entrevistes individualitzades, sales de reunions i un auditori amb capacitat per a 135-150 persones amb cabina de control independent per al monitoratge de les presentacions audiovisuals.

L'edifici es troba enmig del polígon industrial Molí dels Frares, amb aparcament, serveis de restauració i espais diàfans exteriors amb possibilitats per fer activitats a l'aire lliure. Bona comunicació per carretera i amb transport públic.

Interès històric i arquitectònic

El Molí dels Frares és un mas que té dues parts: el Molí i la casa o Mas, que probablement era on residia el moliner i la seva família. De l'antic mas, només se'n conserva l'estructura de les façanes, ja que l'interior estava molt deteriorat i s'ha adequat per acollir el Centre de Desevolupament Empresarial.

L'equipament disposa de diversos espais i equips per a empreses, entitats i particulars, com ara l'auditori, la sala de juntes i de reunions i aules formatives.